Devolli pjesë e panairit “Shqipëria Punon Tokën”.

Ditën e sotme u çel panairi i agro-biznesit në të cilin moren pjesë 31 bashki nga i gjithë vendi. Fermerët e zonës të Devollit prezantuan prodhimet vendase për të cilat pati interes të madh nga bizneset dhe kalimtarët e rastit. Panairi do të qendrojë i çelur edhe ditën e nesërme datë 30 nëntor pranë sheshit “Nënë Tereza” në kryeqytet.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *