Sektori i Mirëqenies dhe Kujdesit Social, Bashkia Devoll

Sektori i Mirëqenies dhe Kujdesit Social, Bashkia Devoll, pas kryerjes së procedurave të nevojshme, bëri të mundur strehimin e të moshuarit Emin Zaçelli nga fshati Ponçarë, në ambjentet e “Qendrës së të Moshuarve” në Poliçan, Berat. Theksojmë se i moshuari jetonte i vetëm, i braktisur dhe në kushte të mjerueshme. Tashmë ai do të jetojë në kushte të përshtatshme jetese, nën kujdesin e mjekëve dhe punonjësve të qendrës. Falenderojmë “Qendrën e të Moshuarve” e cila na hapi dyert me përzemërsi, dhe i urojmë xha Eminit pleqëri të mbarë!

Fotografia e Bashkia Devoll
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *