Festat e fundvitit .

Po zhvillohet aktiviteti i festave të fundvitit pranë Qendrës Kulturore të Fëmijëve, Bilisht dhe në fund të aktivitetit do të shpërndahen dhuratat për fëmijët nga Bashkia Devoll.
Gëzuar për shumë vjet nxënës të dashur!

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *