Falë nismës së ndërmarrë nga nxënësit e shkollave të qytetit Bilisht, fshatit Vërlen dhe fshatit Progër, në bashkëpunim me Bashkinë Devoll dhe Forcat e Armatosura, u bë e mundur mbledhja dhe shpërndarja e një sasie të konsiderueshme pakosh me ndihma për familjet më në nevojë të qytetit dhe Njësive Administrative. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *