Njoftim!

Njoftojme nxensit e Devollit, te cilet ndjekin studimet ne shkollat Profesionale te Arsimit Parauniversitar ne

Institucionet Arsimore Publike, per vitin shkollor 2017-2018,te aplikojne per burse prane Drejtorise se Kujdesit Social,

Arsimit, Kultures dhe Sportit ne Bashkine Devoll, sipas Vendimit Nr. 753, Date 13.12.2017.

Nga Bashkia Devoll.

 

vendim 75300512220171219153727

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *