Shpendarja e ndihmave ne Bashkine Devoll .

Sektori i Mirëqënies dhe Kujdesit Social, Bashkia Devoll në bashkëpunim me Emergjencat Civile bëri të mundur shpërndarjen e ndihmave për familjet më në nevojë të rrethit Devoll

.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *