Ndihma për fëmijët e familjeve të shtresave në nevojë, fëmijët me aftësi të kufizuara dhe atyre të komunitetit Rom.

Bashkia Devoll, në bashkëpunim me Fondacionin “Adra Albania”, për të tretin vit radhazi dhuruan ndihma për fëmijët e familjeve të shtresave në nevojë, fëmijët me aftësi të kufizuara dhe atyre të komunitetit Rom. Falenderojmë Fondacionin dhe urojmë që të gjithë fëmijët nevojtarë në mbarë botën, të gëzojnë sado pak në këto ditë festash!
Faleminderit ADRA Albania !

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *