Sherbime ne tokat e fshatit Vidohove .

Agjencia e Shërbimeve Bujqësore dhe Veterinare, Bashkia Devoll, gjatë punës në tokat bujqësore të fshatit Vidohovë. U vendosën tombinot dhe u bë e mundur hapja e një kanali kullues i cili paraqeste probleme gjatë stinës së dimrit, pasi uji vërshonte mbi rruget automobilistike në formën e akullit nga temperaturat e ulta duke shkaktuar probleme në qarkullimin e automjeteve.
#BashkiaNëShërbiminTuaj#

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *