Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve ujitëse/ kulluese në fshatin Braçanj dhe Kurile si edhe rehabilitimi i tokave bujqësore.

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *