#BashkiaNëShërbiminTuaj!

Vazhdojmë pastrimin e kanaleve kulluese dhe vaditëse në të gjitha fshatrat e Njësive Administrative. Më poshtë foto nga puna në fshatin Braçanj, njëkohësisht sistemuam dhe vendosëm tombino në rrugët bujqësore.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *