MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK DATË 07.02.2018.

Rendi i ditës:

1. Pr/Vendim: “Për përfitimin e bursave nga fondi i mbështetjes studentore, për studentët e shkëlqyer, studentët që studiojnë në programe studimi në fushat prioritare dhe studentët në nevojë për vitin shkollor 2017-2018”.

2. Pr/Vendim: “Për përfitimin e bursave dhe pagesave për kuotat e ushqimit në mensa e konvikte, për nxënësit në institucionet arsimore publike për vitin shkollor 2017-2018”.

Në këtë mbledhje u miratuan të gjitha pikat e rendit të ditës.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *