⇓

SHPALLJE REZULTATI TË LEVIZJES PARALELE, PAS VERIFIKIMIT PARAPRAK TË DOKUMENTACIONIT, PËR KATEGORINË EULET DHE E MESME DREJTUESE.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *