#BashkiaNëShërbiminTuaj

Ditën e djeshme, pranë Qendrës Kulturore të Fëmijëve Bilisht, u organizua aktiviteti “Fjala Artistike” nga nxënësit e shkollës “Dritëro Agolli”. Siç është bërë traditë tashmë, nxënësit konkurojnë dhe shfaqin talentet e tyre në gjini të ndryshme artistike duke krijuar një atmosferë të kendshme dhe humoristike. Në fund u shpërndanë edhe çmimet nga juria e cila vlerësoi performancat për secilin konkurent.

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *