Kryetari i Bashkisë Devoll z.Bledjon Nallbati në mbështetje dhe me kërkesë të banorëve të fshatit Progër, organizoi një takim bashkëbisedues me këta banorë. Qëllimi i këtij takimi ishte refuzimi i banorëve për ndërtimin e një guroreje në kufij me tokat bujqësore të fshatit Progër dhe Tren në zonën e quajtur Pavliq që rezulton një prej vendbanimeve më të hershme të Devollit. Kryetari i siguroi qytetarëve mbështetje dhe zgjidhje të situatës.Fotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *