Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!

Sot, 7 Marsi, Dita e Mësuesit, shënohet si një ngjarje me rëndësi kulturore në mbarë vendin tonë. Sot, të gjithë së bashku kujtojmë mësuesit tanë të parë, ata që na rritën dhe na brumosën me dije, kulturë dhe edukatë, ata që u bënë udhërrëfyesit tanë në rrugën e vështirë dhe të bukur të jetës. Prandaj në këtë ditë të shënuar, i përulemi dhe i falemi me mirënjohje “monumentit” të mësuesit tonë të preferuar, në zemrat dhe kujtesën tonë.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *