GËZUAR!

Sot, në këtë ditë të shënuar, Bashkia Devoll i uron të gjitha nënave, motrave, vajzave, Gëzuar 8 Marsin! Sot është dita kur të gjithë duhet të ndërgjegjësohemi, të duam dhe të respektojmë edhe më tepër gratë të cilat çdo ditë bëjnë sakrifica për të mbajtur familjet e tyre. Sot, më shumë se kurrë vlen sensibilizimi për të përmirësuar kushtet sociale dhe ekonomike të tyre. Arsimimi i grave, barazia në familje, jodiskriminimi dhe kushte më të mira në punë, janë tregues i një shoqërie të lirë dhe demokratike.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *