Ditën e sotme, Kryetari i Bashkisë Devoll, z.Bledjon Nallbati mirëpriti në ambjentet e Bashkisë, drejtorin e përgjithshëm të Raiffeisen Bank në Shqipëri, z.Christian Canacaris si dhe përfaqësuesit më të lartë të kësaj banke. Gjatë takimit u diskutua hapësira për donacione në përfitim të qytetarëve të Devollit si edhe u tregua gatishmëri nga të dyja palet për vazhdimesinë e bashkëpunimit në të ardhmen.
Vizita vazhdoi në ambjentet e jashtme të gjimnazit “Fuat Babani”, Bilisht, rigjenerimi i së cilës u mundesua falë investimit të Raiffeisen Bank. z.Canacaris premtoi një investim të dytë në këto ambjente deri në restaurimin total të fushave sportive dhe ambjenteve çlodhëse të gjimnazit.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *