Panairi Shkencor me projektet e përgatitura nga nxënësit e shkollës së Medresesë

Ditën e sotme, në pedonalen e qytetit u zhvillua Panairi Shkencor me projektet e përgatitura nga nxënësit e shkollës së Medresesë, me qëllim bashkëpunimin dhe nxitjen e ideve inovative edhe për nxënësit e shkollave të rrethit të Devollit. Aktiviteti u përshëndet nga Nënkryetari i Bashkisë Devoll z.Ylli Taho, i cili ndër të tjera falenderoi drejtuesit e shkollës së Medresesë për këtë Panair Shkencor që për herë të parë u mbajt në qytetin tonë, duke shpresuar se do të shërbejë si model edhe për nxënësit e shkollave të Devollit.
Aktiviteti u përcoll me interes edhe nga qytetarët dhe kalimtarët e rastit.

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *