Bashkia Devoll organizoi sot në sallën e mbledhjeve, ceremoninë e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, gazetarit dhe kineastit të mirënjohur Fuat Memelli, të cilit i’u akordua nga Këshilli Bashkiak i Devollit.

Bashkia Devoll organizoi sot në sallën e mbledhjeve, ceremoninë e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, gazetarit dhe kineastit të mirënjohur Fuat Memelli, të cilit i’u akordua nga Këshilli Bashkiak i Devollit. Në ceremoni ishin të pranishëm qytetarë, anëtarë të Këshillit Bashkiak, përfaqësues të institucioneve, shoqatave, gazetarë, miq dhe të afërm. Kryetari i Bashkisë Devoll z. Bledjon Nallbati, në fjalën e tij përshëndetëse, vlerësoi lart figurën e të nderuarit Fuat Memelli dhe kontributin e tij në pasqyrimin e vlerave të Devollit nëpërmjet filmit, shkrimeve e fotografive në Shqipëri dhe Diasporë.

Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *