Kryetari i Bashkisë Devoll z. Bledjon Nallbati, ka mirëpritur në një takim zyrtar Ambasadoren e Mbretërisë së Hollandës në Shqipëri, zj. Dewi Van de Weerd dhe delegacionin e saj.

Kryetari i Bashkisë Devoll z. Bledjon Nallbati, ka mirëpritur në një takim zyrtar Ambasadoren e Mbretërisë së Hollandës në Shqipëri, zj. Dewi Van de Weerd dhe delegacionin e saj.
Gjatë takimit ndër të tjera u diskutua mbi resurset dhe mundësitë reale për promovimin e turizmit në Bashkinë e Devollit si edhe shkëmbimi i eksperiencave në fushën e sigurisë publike për të përmirësuar sigurinë e banorëve të Devollit.
Kryetari e ka njohur Ambasadoren Van de Weerd me problematikat kryesore të Devollit.
Takimi vazhdoi me tej me gratë e Këshillit Bashkiak të Devollit si edhe me Komisionin Këshillimor Qytetar.
Në fund, ambasadorja u ndal në një vizitë në qendër të qytetit.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *