Njoftim! Banorë të Devollit!

Njoftim!
Banorë të Devollit!
Ju njoftojmë se ditën e mërkurë, datë 30.05.2018, në orën 11:00, në pedonalen e qytetit do të zhvillohet një ekspozitë pikturash të krijuara nga nxënësit e gjimnazit “Fuat Babani”, Bilisht, me temë: “Të rinjtë shprehen përmes artit, për qeverisjen e mirë dhe llogaridhënien”.
Ju ftojmë të merrni pjesë!
#NënKujdesineBashkisëDevoll#

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *