#FestojmëSëBashku# #EjaEdheTi#

Njoftim!
Banorë të Devollit!
Me rastin e “1 Qershorit”, Festës se Fëmijëve, Bashkia Devoll, ditën e nesërme, e premte, 1 Qershor, ora 10:00, do të organizojë një aktivitet në pedonalen e qytetit, me këngë dhe recitime nga fëmijët e vegjël. Ju ftojmë ju prindër që së bashku me fëmijët tuaj, të n’a bashkoheni në këtë ditë feste!
#FestojmëSëBashku#
#EjaEdheTi#

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *