#BashkiaDevoll#

 

Njoftim!
Banorë të Devollit!
Ju njoftojmë se ditën e sotme, e hënë datë 4 Qershor, në orën 17:00 në pedonalen e qytetit do të zhvillohet aktiviteti “Zërat e Rinj” i cili do të mbledhë rreth vetes të gjithë të rinjtë e Devollit të cilët kanë talent në muzikë, duke përzgjedhur më të talentuarin mes tyre.
Le të argëtohemi së bashku nën tingujt e muzikës dhe valleve popullore!
Ju mirëpresim!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *