Kryetari i Bashkisë z. Bledjon Nallbati shtroi ditën e djeshme IFTAR për besimtarët myslimanë, duke i uruar
agjërim të lehtë dhe të pranuar të gjithë atyre që sakrifikojnë duke agjëruar në këtë muaj të shenjtë!

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *