Gëzuar Fiter Bajramin!

Të nderuar miq,
Ju urojmë të gjithë besimtarëve myslimanë, dhe gjithë qytetarëve të Devollit, gëzuar festën e madhe të “Fiter Bajramit”!

Paqja, harmonia, mirëkuptimi dhe qetësia shpirtërore qofshin pranë jush, në çdo moment dhe në çdo hap të jetës tuaj!
Zoti ju bekoftë!

Gëzuar!

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *