Njoftim!

Njoftim!
Banorë të Devollit!
Ju bëjmë me dije se, në kuadër të aktiviteteve verore organizuar nga Bashkia Devoll, për të parën herë, mbërrin në qytetin tonë, spektakli shëtitës më i madh i humorit, show “Verë dhe Portokalle”, i cili do të sjellë artistët më të mirë të këngës dhe humorit, në qytetin tonë. Aktiviteti do të zhvillohet ditën e premte në datë 3 gusht, ora 20:00, në pedonalen e qytetit.
Ejani të kaloni një mbrëmje të paharrueshme humori! 😉😁🍊
#Ky aktivitet mundësohet nga Bashkia Devoll!

Fotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *