#NënKujdesinEBashkisëDevoll#

Me mbështetjen e Bashkisë Devoll, ditën e djeshme, në fshatin Ziçisht u organizua një aktivitet festiv me këngë, valle dhe ushqime tradicionale të zonës. Fëmijët e Qendrës Kulturore, Bashkia Devoll performuan me këngë dhe valle duke ofruar argëtim për banorët dhe të ftuarit e rastit.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *