#NënKujdesinEBashkisëDevoll#

 

Një aktivitet mjaft argëtues për fëmijë, po zhvillohet në pedonalen e qytetit nga Kisha Ungjillore Bilisht, me mbështetjen e Bashkisë Devoll. Argëtimi dhe zbavitja e fëmijëve do të zgjasë deri në orën 19:00. Bëhuni edhe ju pjesë e aktivitetit fëmijë të dashur, për të kaluar momente të bukura zbavitëse me bashkëmoshatarët tuaj!

 

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *