Agjencia e Shërbimeve, Bashkia Devoll, çdo ditë në shërbim të komunitetit.
Vazhdojmë me sistemimin dhe çakullimin e rrugëve bujqësore në fshatrat Progër, Baban, Bitinckë, si edhe rehabilitimin e hapësirave publike në qytet.

 

Image may contain: outdoor

Image may contain: sky, cloud, outdoor and natureImage may contain: sky, outdoor and nature

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *