Projekti Bashkitë për në Evropë, në bashkëpunim me Bashkinë Devoll dhe me pjesëmarrjen e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, organizuan sot në sallën e mbledhjeve, takimin me sipërmarrësit e zonës, referuar çështjeve ekonomike dhe pushtetit vendor, me temë “Sfidat e zhvillimit ekonomik në Bashkinë e Devollit”.

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *