Ju mirëpresim në Menkulas! 😊

 

Mëngjesin e sotëm, organizuam një mbledhje në ambjentet e Bashkisë, me grupin e punës që është angazhuar në mbarëvajtjen e festës “Dolli për Dritëroin në Menkulas”, me rastin e ditëlindjes së poetit të madh, ditën e shtunë, datë 13 Tetor, ora 11:00. Këngë, valle, recitime te poezive të poetit, të ftuar të shumtë, panair me produkte bujqësore, blegtorale dhe gatime të zonës së Devollit, do ta kthejnë ditën e shtunë në një festë për të gjithë devollinjtë!

Fotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *