Çdo të enjte, në pedonalen e qytetit organizohen aktivitete argëtuese për fëmijët, nëpërmjet një skene teatri lëvizëse, përmes shfaqjes me kukulla, këngëve, lojrave dhe konkurseve. Fondacioni “Shpresë për Devollin”, Kisha Ungjillore Bilisht, me mbështetje të Bashkisë Devoll, i fton të gjithë prindërit, t’i bëjnë pjesë të këtyre aktiviteteve fëmijët e tyre, për të kaluar momente zbavitëse nën shoqërinë e bashkëmoshatarëve të tyre.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *