U zhvillua ditën e sotme diskutimi me grupet e fokusuara në lidhje me çështjet e infrastrukturës dhe sistemeve të tjera, me në fokus rajonin e gjerë të Prespës/Liqenet e Prespës. Ky takim është i rëndësishëm dhe i shërben përditësimit të studimeve ekzistuese për zonën e Prespës dhe me tej, për përgatitjen e projekteve dhe aplikimin për fonde.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *