Agjencia e Arsimit, Kulturës dhe Sportit, Bashkia Devoll, vazhdon të organizojë aktivitete argëtuese për fëmijët. “Rin-Fest”, aktiviteti që mblodhi sot të gjithë nxënësit e shkollave që kanë talente në gjini të ndryshme të artit dhe që dhuroi për disa orë argëtim për të pranishmit në sallën e QKF Bilisht.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *