Kisha Ungjillore Bilisht, në bashkëpunim me Bashkinë Devoll, organizojnë çdo të enjte në Pedonalen e qytetit, aktivitet argëtues për fëmijët me lojra zbavitëse dhe shfaqje teatrale me kukulla, me qëllim argëtimin e fëmijëve.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *