Përfundoi pastrimi i kanaleve kulluese në fshatin Cangonj.
Angazhimi dhe puna jonë do të vazhdojë deri në rehabilitimin e plotë të kanaleve kulluese për të parandaluar përmbytjet në tokat bujqësore në territorin e Bashkisë Devoll.

 

 

Fotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *