Sektori i Ujitjes dhe Kullimit, në Bashkinë Devoll, në bashkëpunim me Agjencinë e Shërbimeve si edhe Autoritetin Rrugor dhe Drejtorinë e Ujitjes, Kullimit, Korçë, bënë të mundur pastrimin e sifonit dhe kanalit kullues, i cili shërben për pritjen e ujrave të larta të fshatrave Vranisht, Pilur dhe Bickë. Puna do të vazhdojë edhe në ditët në vijim, për të normalizuar situatën dhe shmangur përmbytjet.

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *