NJOFTIM!

NJOFTIM!

Ju bëjmë me dije se për shkak të kushteve atmosferike edhe ditën e nesërme datë 11 Janar, procesi mësimor do të pezullohet në të gjitha shkollat dhe kopshtet e territorit të Bashkisë Devoll. Zëvendësimi i orëve do të bëhet në ditët në vijim.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *