Ditën e sotme filloi puna për rehabilitimin dhe asfaltimin e rrugës kryesore të fshatit Ponçarë. Punimet do të kryhen nga firma kontraktore, me investitor Bashkia Devoll. Ky investim u bë i mundur falë mirëmenaxhimit të të ardhurave tërësisht të Bashkisë. Njëkohësisht bëjmë me dije se së shpejti do të fillojnë punimet për ndërtimin e ujësjellësit rajonal, i cili do të përfshijë 9 fshatra të Njësisë Administrative Miras, midis tyre edhe fshatin Ponçarë.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *