Ndriçimi i qytetit është një tjetër standard bashkëkohor i Bashkisë Devoll. Punonjësit e Shërbimeve në aksion për të sistemuar dhe përmirësuar ndriçimin e qytetit në çdo rrugë dhe në çdo lagje!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *