Vazhdojnë punimet për rehabilitimin dhe sistemimin e kanalizimeve të ujrave të zeza në fshatin Gracë. Një tjetër premtim i mbajtur nga Kryetari i Bashkisë Devoll.

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *