Qëndra Kulturore e Fëmijëve Bilisht.

Qëndra Kulturore e Fëmijëve Bilisht, në bashkëpunim me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Dritëro Agolli”, organizuan ditën e sotme një shfaqje argëtuese në gjinitë, interpretim, aktrim dhe këndim, e cila u shoqërua me emocione dhe duartrokitje nga të pranishmit në sallë.

 

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *