Qyteti i Bilishtit po përjeton prej muajsh zbatimin e disa projekteve të investimeve publike, si në infrastrukturë, (rrugë, trotuare, lulishte te reja) por edhe në objekte të tjera publike si shkolla, etj. Kjo në saje të mir’menaxhimit të fondeve publike si dhe vizionit të kreut të Bashkisë Devoll!

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *