Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryetari i Bashkisë Devoll, z. Bledjon Nallbati shtroi një darkë iftari për agjeruesit myslimanë dhe të ftuarit, duke i uruar agjerim të lehtë dhe të pranuar të gjithë atyre që sakrifikojnë në këtë muaj të madhërishëm!
Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ndodhen!
Amin!

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *