Ndertimi i mensës dhe furnizimi me ushqime për çdo vakt, një iniciativë e Kryetarit të Bashkisë Devoll, për t’i ardhur në ndihmë të gjitha familjeve të prekura nga tërmeti në fshatin Vidohovë.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *