Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime, Bashkia Devoll, nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë, po mundëson ndërtimin e ujësjellësit të ri për furnizimin 24 orë me ujë të pijshëm për banorët e fshatit Shyec dhe fshatrave më të largët.

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *