Fëmijë dhe nxënës të dashur!
Ju ftojmë të zbavitemi së bashku meqë po afron Halloween!! Me këtë rast, do të organizojmë një mini festë në Pedonalen e qytetit, ditën e Mërkurë, datë 30 Tetor, ora 12:00!
Vishni personazhet tuaj të preferuar dhe le të fillojë festa!😊

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *