Mbrëmja e sotme mblodhi rreth vetes figura te shquara nga arti, letërsia, politika, por edhe dashamirës, për nder të një figure të rëndësishme për qytetin tonë , siç ishte Ali Babaliu, mjeku pediatër i palodhur, i cili për vite me radhë ka shërbyer dikur në spitalin e vjetër të Bilishtit. Sot devollinjtë e mërguar prej vitesh në SHBA, i dhuruan emocione të veçanta mbesës së tij, këngëtares së mirënjohur Ermira Babaliu, duke e surprizuar me këtë aktivitet kaq të bukur dhe të veçantë, jo vetëm për këngëtaren por për të gjithë të ftuarit.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *