Në bisedë me nxënësit e gjimnazit të qytetit, rreth atraksioneve turistike të Devollit. Nuk ka më bukur sesa të shohësh brezat e rinj të etur për dije dhe informacion rreth vendlindjes së tyre.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *