Ne kuadër të 75-Vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë nga Lufta Antifashiste Nacionalçlirimtare, në ambjentet e shkollës 9-vjeçare “Dritëro Agolli” Bilisht, u zhvilluan aktivitete sportive në disiplinat futboll, basketboll dhe volejboll për nxënësit pjesëmarrës. Në këtë aktivitet jubilar morën pjesë shkollat 9-vjeçare si: “Dritëro Agolli” Bilisht, E’them Zhgaba” Vranisht dhe “Abdulla Progri” Progër. Aktivitete të shumta do të pasojnë njëri pas tjetrit gjatë gjithë muajit Nëntor.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *